De Paște, românii obișnuiesc să pregătească tot felul de preparate. Doar că după cele trei zile de ospăț, multe persoane se plâng că s-au îngrășat. Un medic nutriționist din Craiova explică ce pot să facă persoanele care vor să nu acumuleze în perioada sărbătorilor kilograme în plus.
FOTO / arhivă Adevărul
Tradiția românească spune că de pe masa de Paște nu trebuie să lipsească ouăle roșii, drobul, salata de boeuf sau carnea de miel. Majoritatea produselor au, însă, multe calorii.
Există persoane care sunt în această perioadă într-un proces de slăbire. Acestea recunosc că se ambiționează și evită să savureze multe dintre produsele de pe masa de Paște. Sau apelează la alte meniuri cu puține calorii care nu au legătură cu meniurile tradiționale.
Carmen Durle, medic nutriționist în Craiova, vine cu o soluție pentru cei care nu se pot abține și obișnuiesc să-și umple farfuriile cu de…